Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton Körmenden is nézők előtt lesz kosárlabda meccs

Szigorú szabályok mellett természetesen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Egis Körmend szeptember 12-én, szombaton, 18 órától fogadja a Sopron KC együttesét a Mogyorósy Szilárd emlékmérkőzés keretein belül. A lebonyolítási rendről adott ki közleményt a piros-fekete alakulat - írja a BB1.hu .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A járványveszélyre való tekintettel a mérkőzésen a következő szabályokat alkalmazza a klub, kérik ezek betartását a szurkolók és munkatársak részéről egyaránt:

A mérkőzésre érkezőknek a szabályoknak megfelelően maszkot kell viselniük.

A csarnok bejáratainál testhőmérsékletet mérnek. Mindkét oldalon 2-2 eszközzel fogják ezt végezni. 37 fokos testhőmérséklet felett a csarnokba való belépést nem tudják engedélyezni.

A beléptetést követően mindenki számára kötelező lesz a kézfertőtlenítés, ehhez ki fogják helyezni a szükséges fertőtlenítőszereket.

A beléptetés ezekkel az intézkedésekkel a megszokottnál több időt vesz igénybe, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba, hogy ne maradjon le senki a játékról!

A játékosok, edzők, játékvezetők, az asztalszemélyzet és a mérkőzés további résztvevői hátulról a Somogyi Iskola udvarán keresztül érkezhetnek a csarnokba.

Az egész csarnok területén kötelező lesz a maszkviselés, a nézők akkor vehetik azt le, amikor a helyüket elfoglalták.

Az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradnia. A szabadon hagyott székeket jelölni fogják. Az állórészeken – és ez igaz az uszoda feletti lelátóra is – kérik, hogy legalább 2 méteres távolságot tartsanak egymástól a jelenlévők. A klub fenntartja a jogot arra, hogy a beléptetést lezárja abban az esetben, ha az érdeklődés akkora lesz, hogy a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges, így a mérkőzés megrendezése már nem lenne biztonságos.

A büfében egy időben legfeljebb 10 ember tartózkodhat, védőmaszkot viselve, a vásárlás idejéig. Az ott megvett árukat a nézőknek vagy a csarnokon kívül vagy pedig a helyükön kell elfogyasztaniuk. A zsűriasztalnál a személyzet az egész mérkőzés alatt kesztyűben és maszkban dolgozik.

A csarnokot ugyanúgy rendezik be, mint minden más mérkőzésre, tehát a pálya végében lévő lelátók is ki lesznek húzva, viszont a kispadok és a zsűriasztal mögött nem lehet majd ülni. Kérnek mindenkit, aki jelen lesz a mérkőzésen, hogy a fentieket fogadja el és tartsa be!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés