Naponta csak egyszer lehet olcsóbban tankolni a MOL-kutaknál

Még akkor is, ha elsőre kevesebbet tankoltunk, mint a maximális 50 liter.

A 24.hu egyik olvasója számolt be a lapnak arról, hogy ugyanaznap másodszor akart tankolni a MOL-nál, de a második alkalomkor piaci árat fizettettek vele. Pedig a két tankolással együtt sem lépte át az 50 literes limitet, és nem is ugyanannál a kútnál, sőt, nem is ugyanabban a megyében próbálkozott másodszor.

A lap megkereste a a Holtankoljak.hu ügyvezető igazgatóját, Bujdos Esztert, aki azt mondta, ő is úgy tudja, hogy

a tankolási rend legutóbbi módosítása, azaz július 30-a dél óta a Molnál egy forgalmival egy nap csak egyszer lehet ársapkásan tankolni, függetlenül a mennyiségtől.

A rendszer ugyanis felismeri a rendszámot, és jelzi a kutasnak, ha valaki már egyszer tankolt aznap, és nem engedi másodszor is ársapkásan üzemanyagot venni. Emellett megmaradt az 50 literes korlátozás is – vagyis legfeljebb annyit lehet tankolni egy alkalommal hatósági áron.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság