Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Taroltak a Fitt-Boxos bunyósok Budapesten

Öt versenyző indult és mindannyian éremmel térhettek haza.

November 13. és 16. között rendezték meg a Budapesten, a Madárfészek Alapítvány Akadémia boxcsarnokában az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságot. A korosztályos megmérettetésre szép számmal érkeztek ökölvívók az ország minden tájáról. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzői közül öten vágtak neki a versenynek.

Pesti Gabriella női 64 kg-ban első győzelmét követően házi döntőt vívott csapattársával, amelyen nem sikerült túlszárnyalnia ellenfelét, így ezüstérmet szerezve a dobogó második fokára állhatott.

Hámori Luca női 64 kg-ban erőnyerőként lépett át az első fordulón. A döntő mérkőzés megnyerése után ismét magyar bajnokként zárta a versenyt.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságon
Még több képért kattints!
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Ambrus Viktória (büki szakosztály) női 69 kg-ban szintén erőnyerőként kezdett. A mindent eldöntő mérkőzést rövidre zárta, már a második menetben kihirdették győzelmét. Így ő is aranyéremmel és bajnoki címmel térhetett haza.

Farkas Richárd (büki szakosztály) férfi 81 kg-ban három igazán harcias mérkőzést vívott. Az első két alkalommal az ő keze lendült a magasba, azonban a döntőben az ellenfél bizonyult jobbnak, így a második helyen, ezüstéremmel zárt.

Málics Norbert (büki szakosztály) férfi 81 kg-ban első mérkőzésén győzelemmel indított. A következő összecsapáson egy nála lényegesen tapasztaltabb ellenféllel szemben maradt alul, így bronzérmet szerezve áll dobogóra.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságon
Még több képért kattints!
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Az fényesebbnél fényesebben csillogó érmek mellett a Fitt-Box női versenyzői kapták meg a “Legjobb női csapatnak” járó különdíjat is.

Minden versenyzőnkre büszkék vagyunk, de Ricsi teljesítménye kimagasló volt, első éves ifikent döntőig menetelt és ott is csak megosztott pontozással kapott ki válogatott riválisától. Szép teljesítményt nyújtottak, ezt bizonyítja az is, hogy minden indulónk érmes lett! Dolgozunk tovább keményen, hiszen az év hátralévő része is bőven tartogat még kihívásokat! – mondta Varsányi Áron edző.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságon
Még több képért kattints!
Fitt-Box Ökölvívó Egyesület
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra