Tavasszal nevet vált az egyik magyar mobilszolgáltató

Ugyanakkor az új név egyelőre csak a legbelső cégvezetés számára ismert.

A Telenor, a magyar piac egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója jövő tavasszal új márkanevet, vele együtt pedig új arculatot vesz fel - tudta meg a HWSW nem hivatalos céges belső forrásból.

Azt ugyanakkor nem sikerült kiderítenie a lapnak, hogy mi lesz az új név, mindössze annyit, hogy az új márkát egységesen vezetik be a cseh PPF befektetői csoport magyar, szerb és bolgár érdekeltségeinél.

Az új, végleges brandet a lap információi szerint egyelőre csak a legbelső cégvezetés ismeri, az ugyanakkor már korábban eldőlt, hogy nem tér vissza a magyar piacon korábban használt Pannon névhez a cég, és nem is a cseh és szlovák piacokon bejáratott, a régió többi országában ugyanakkor egyáltalán nem ismert O2 lesz befutó.

A lap emlékeztet, hogy a Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech