Tavasszal nevet vált az egyik magyar mobilszolgáltató

Ugyanakkor az új név egyelőre csak a legbelső cégvezetés számára ismert.

A Telenor, a magyar piac egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója jövő tavasszal új márkanevet, vele együtt pedig új arculatot vesz fel - tudta meg a HWSW nem hivatalos céges belső forrásból.

Azt ugyanakkor nem sikerült kiderítenie a lapnak, hogy mi lesz az új név, mindössze annyit, hogy az új márkát egységesen vezetik be a cseh PPF befektetői csoport magyar, szerb és bolgár érdekeltségeinél.

Az új, végleges brandet a lap információi szerint egyelőre csak a legbelső cégvezetés ismeri, az ugyanakkor már korábban eldőlt, hogy nem tér vissza a magyar piacon korábban használt Pannon névhez a cég, és nem is a cseh és szlovák piacokon bejáratott, a régió többi országában ugyanakkor egyáltalán nem ismert O2 lesz befutó.

A lap emlékeztet, hogy a Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech