Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Teccik érteni?”- Hihetetlen jelenetek a kisvárdai bíróságon

Azért idézték be, mert korábban megütött egy mentőst. Most ismét fenyegetőzött, miközben ide-oda tántorgott. A bírónő elnapolta a tárgyalást.

Elképesztő jeleneteket örökített meg a Friss Média videofelvétele.

Egy férfi láthatóan erősen tudatmódosított állapotban dülöngél a teremnben, miközben sértegeti és fenyegeti a jelenlevőket.

A bírónő végül is megoldja a helyzetet, hazaküldi a férfit, aki éppen hogy eltántorog az ajtóig, és annyit még csendesen kinyög, hogy „elnézést kérek”.

A jelenet előzménye sem mindennapi.

A mentők még 2018 májusában Tuzsérra mentek ellátni a férfit, aki egy verekedésben sérült meg.

De a férfi az ellátás után bántalmazta a két évtizede a munkáját végző mentőst: ököllel többször megütötte a vállán, arcán, orrán.

Ezért volt a mostani tárgyalás, amin az agresszív férfi ismét sértegette és fenyegette a mentőst, aki egy tanúval egyetemben jobbnak látta elhagyni a tárgyalótermet.

A férfi akár 5 évet is kaphat, hiszen közfeladatot ellátó személyt bántalmazott.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra