Teljes áron is csak napi egyszer lehet tankolni a MOL kutakon

Erről eddig nem volt szó.

Mint ahogyan megírtuk, a napokban kiderült: hatósági áras üzemanyaggal egy nap csak egyszer Naponta csak egyszer lehet olcsóbban tankolni a MOL-kutaknál August 05. 17:52 lehet megtankolni Mol-kúton egy járművet.

Az ügyre rákérdező RTL Híradónak azonban a Mol már olyan választ küldött, amelyből kiderült: teljes áron sem lehet többször tankolni, csak napi egyszer. A cég ezt az ország üzemanyag-ellátásának biztosításával indokolta.

A Mol válaszában egyébként azt is tisztázta, hogy a forgalmi nélküli robogókat valóban hatósági áron lehet csak megtankolni. Az RTL kereste a kormányt is, de a cikk szerint érdemben nem reagáltak a kérdéseikre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság