Tizenhét illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök Vas megyében

A határsértők többsége indiai állampolgárnak mondta magát.

A Vas megyei rendőrök 2022. július 1-jén, 12 óra körüli időben, Pósfa külterületén igazoltattak tizenhét férfit, akik az igazoltatás során azt állították magukról, hogy indiai, afgán és pakisztáni állampolgárok - közölte a Vas megyei rendőrség.

Az intézkedés során sem személyazonosságukat, sem magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek