Tízszer annyi ventilátor fogy, mint tavaly

Amint a polcokra kerülnek, szinte azonnal elviszik őket.

Hatalmas a kereslet a ventilátorok iránt, a MediaMarkt áruházaiban a tavaly értékesített mennyiség tízszerese fogyott eddig júniusban, és ezzel együtt több napi értékesítési rekord is megdőlt – közölte lapunkkal a cég.

Az elmúlt négy napban csak a hagyományos áruházakban 19 ezer darab ventilátor és ezer mobilklíma talált gazdára. Sok vásárló egyszerre több készüléket is vásárolt.

Amint kikerülnek a polcra, megveszik őket
Mediamarkt

A cég megnyugtat mindenkit, hogy folyamatos az áruk érkeztetése, habár hozzáteszi, hogy a szállítások időnként akadoznak a hatalmas megrendelési mennyiség miatt.

Ma délután megérkezett a hidegfront Csúnya világ jöhet - írtuk, és hát meg is jött az eleje 2021. June 25. 18:29 Magyarországra, de az előrejelzések szerint jövő héten újabb hőhullám várható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech