Minden, amit a táncparkett elbír – Nézze meg videón a legjobb magyar táncosokat

12 év után rendezték meg ismét Szombathelyen a Tíztánc Magyar Bajnokságot.

Faludiné Lovass Henriette, a Lorigo Tánccsoport Egyesület művészeti vezetőjének szervezésével rendezték meg a Tíztánc Magyar Bajnokságot az Agora Savaria Sportházban. A rangos esemény 12 év után volt ismét látható Szombathelyen.

Maga a bajnokság 18 órakor kezdődött, kisebb versenyekkel és előadásokkal azonban már délután egytől szórakoztatták a vendégeket. A repertoár színes volt, a latin és standard táncoktól egészen a rock n’ rollig mindent láthattunk, amit csak a táncparkett elbír. Az esemény végén a hét szombathelyi párosból öten díjat is átvehettek.

A bajnokság varázslatos hangulatáról készített stábunk egy rövid klipet, melyhez jó szórakozást kívánunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport