Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több lélegeztetőgép is meghibásodott Zalaegerszegen

Az operatív törzs hallgat, a kínai gyártó elismerte a hibákat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több alkalommal is meghibásodtak lélegeztetőgépek a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban – értesült a Népszava több forrásból. A lap érdeklődésére a kórház az operatív törzshöz irányította őket, de tíz nap alatt sem kaptak választ.

A Népszava megkereste az érintett lélegeztetőgépeket gyártó kínai céget, a Hong Konghoz közeli Shenzhen-ben székelő Northern Meditec Ltd. kereskedelmi igazgatója, Leo Lee elismerte a problémát. Közölte, jelentős mennyiségű lélegeztetőgépet adtak el egy magyar cégen keresztül.

Amikor a gépek meghibásodásáról kérdezték, úgy fogalmazott: "A Covid-19 miatt nem könnyű megállapítani a valódi problémát, hogy mi történt a lélegeztetőgépeinkkel, lehet, hogy a lélegeztetőgép miatt történt, lehet, hogy a lélegeztetőgép helytelen üzemeltetése miatt. Csak vázlatos visszajelzést kaptunk az értékesítőnktől és a kórháztól. De nincs ok aggodalomra, gyártó cégként magyarországi partnerünkkel kezeljük a problémát és dolgozunk a megoldáson."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra