Több mint százmilliót érő hamis telefonalkatrész a 86-os úton

Videó is van a lebukásról.

A NAV munkatársai egy lengyel járművet ellenőriztek a 86-os út Zala megyei szakaszán, ami a papírok alapján ruhaneműt és energiaitalokat szállított.

Aztán a csomagtér átvizsgálásakor több mint tízezer, különféle márkájú (Apple iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi, Motorola, Sony stb.) telefonalkatrészeket találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány , amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba, amivel hozzávetőlegesen több mint százmillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak.

A pénzügyőrök az árut lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek