Több Shell-kút nem nyit ki hétfőn

Teljes a káosz.

A Blikk információi szerint a Shell ellátási problémákra hivatkozva több magyarországi benzinkútját bezárta, a nyitva levő kutakon pedig egyszerűen nem szolgálnak ki külföldi rendszámú autókat.

Arról már korábban lapunk is beszámolt, hogy az osztrákok lázadoznak a kétféle magyar benzinár miatt. Walter Obwexer, egy osztrák egyetem jogi karának dékánja szerint a kettős ár nemzetiségi alapon történő közvetett megkülönböztetés, ami általában tilos az Unióban.

olvasó

Most pedig a Blikk arról ír, hogy a német és osztrák autóklubok szerint a diszkrimináció miatt akár perek százaira számíthatnak a magyarországi üzemanyagtöltő állomások üzemeltetői.

A kormány csütörtökön jelentette be, Itt vannak az új magyar „exraprofit különadók” részletei – de más is változik May 26. 15:03 hogy a jövőben csak magyar rendszámú autók tankolhatnak a 480 forintos üzemanyagokból, a külföldieknek piaci árat kell fizetniük, ami immár 700 forint környékén van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság