Száz embernek szűnik meg a munkája a szentgotthárdi Opel-gyárban

Mi történik Szentgotthárdon?

Információink szerint két hete jelentették be egy gyűlésen a gyárban dolgozóknak, hogy létszámleépítés várható a nemrég PSA-hoz került Opel szentgotthárdi üzemében.

A szentgotthárdi Opelről tudni érdemes, hogy csak a legfontosabb területeken dolgoztat saját munkaerővel, több területet kiszervezve végeztet más vállalkozással, illetve előszeretettel alkalmaz kölcsönzött munkaerőt.

Ez a százfős elbocsátás most a kölcsönzötteket érinti.

Megírtuk már, hogy a nemrég felvásárolt Opel új tulajdonosa, a PSA Júliusban lesz a franciáké a szentgotthárdi Opel-gyár 2017. June 09. 13:04 döntött úgy, hogy a jövőben francia motorokkal szereli majd az új Opeleket Francia motorokkal szerelik az új Opeleket, bajban lehet a szentgotthárdi Opel-gyár 2017. October 03. 11:30 . Ez nyilván befolyásolhatja a szentgotthárdi gyár működését, akár indokolhatja is a tömeges elbocsátást.

Kerestük az Opelt is, egyelőre sikertelenül. Amint tudjuk, közöljük a gyár álláspontját is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság