Deutsch Tomi fejében Dugovics Titusz játssza el Vasembert

Látjátok, ez a jó a cuccban. Betolod, és már megy is a lendületes válasz eltiprandó politikai ellenfelednek, és szózat a hazádnak, hogy hű fia vagy. Aki szembeszáll a terroristával. Politikai harc, három D-ben, most karácsonyi bevezető áron.

A cuccban az a jó, hogy tisztára érzed, amiről beszélsz. Jelen esetben Deutsch válaszol lendületes publicisztikában a drogos Juhász Péternek. Kettőjük között csak az a probléma, hogy Juhász bevallotta már azt, amit Tamásnak nem is kell, hisz soha nem fogyasztott drogot. Jómagam is emlékszem a Narancs bulikra, ott se fogyasztottunk soha marihuánát, mert az drog, és lehet tőle hányni. Tomi meg egy NSZK-ás filmet is látott, ő aztán azonnal behányt az ilyentől, de hogy tartotta-e valaki a fejét?- nem tudom. Az emlékek homályosak, Tomi arca is. Tehát nehéz helyzetben van Juhász Péter, ha tényleg bíróságra mennek.

Juhász Péter vs. Deutsch Tamás
444.hu/444.hu

Vagy nem mennek, és esetleg Tomi még a per előtt hozat egy olyan jogszabályt a haverokkal, miszerint kivételes esetekben a szemtanúkat a fal tövében agyonlőhetők? A diploma sem volt gond, egy ellenzéki képviselő ehhez képest meg hamm buci, bekaplak. Bizonyos pszichotrop anyagok képzelt tulajdonságokat sugároznak az agyba, ettől a fogyasztója képtelen felmérni valódi fizikai erejét, és elrepül a hetedikről a földszintre. De míg nem érkezik a földre, végig átjárja a sas ereje.

Deutsch Tamás, akik sohasem
Garai Antal Atom

A drog csak rövid távon megoldás, de gondolom ezt Tomi is tudja. Nem neki, a gyerekeknek írtam, akit valamilyen szer hatása alatt megvádoltatok. Egész komoly belső javaslattal élnék felétek, hogy a parlamentben ne lehessen design drogot fogyasztani, mert képtelenség a hatását felmérni. Amúgy meg igazatok van, ha elkapjuk a büdös kölköket, végre rend lesz ebben a nyomorult országban. Szerintem el kéne gondolkodni a tanári pálca újra hasznosításán. Minden esetben segíti a tanulók koncentrációját, persze, csak azután, ha kiszórtuk magunk közül a drogos gyerekeket és szüleiket, mert az nekem nem magyar apa, aki nem ismeri fel az ecstasy vagy a speed hatását.

Tiszta társadalmat, meg erőt, egészséget, vagy valami ilyesmi...

A tiszta társadalom eszméje már sokak fejében megszületett, de ritkán írják le, mert ilyenkor a külföldiek, meg a belföldiek is azt hiszik az illetőről, hogy fasiszta. Mondjuk, ha elkezd valaki listázni, és kötelezően megszúrja injekciós tűvel az élő szövetet, hogy ezáltal valódi büntetőjogi vádat emeljen az illető ellen, ilyenkor már nincs értelme sokat vitatkozni politológusoknak a tévében, vajon Magyarország mennyire diktatúra, vagy fasiszta? De mint médiamunkás bevallhatom, soha nem fogyasztottam drogot, mert kedvenc szörpöm a citromos menta, azt magam csinálom, na, magyar ember így szokta, ha ad magára és az élvezetekre valamit. Maszlag duma, hogy csak a pálinka pusztítja kíméletesen az agyat.

Leszállási engedélyre várva?
Garai Antal Atom

Tompika végre felveheti Vasemberes szuper páncélját, és egy Dugovics Tituszi mozdulattal megmenti a szabadság szerető magyar polgárok biztonságát. Hisz erről van szó, ha jól értettem bejegyzését, de nekem mindig probléma a dimenzió ugrás a gondolkodásban, bár kétségtelenül érdekesek az LSD kísérletek. Sőt, talán azt is mondhatnám, annyira átlelkesített Tomi őszinte elkötelezettsége a polgári értékek mellett, hogy egy darabig gondolkodtam is azon, nem kéne-e mellé állnom, már csak azért is, mert mindketten soha nem fogyasztottunk drogot. De nem, nem állok mellé, egyszerűen azért, hogy le ne hányjon. Szarcsimbók vagyok magam is, bárki utána nézhet a neten.

Juhász Péter Peter Falk szobrától kérne autógrammot, aki sajnálja, de nem tud segíteni...
Juhász Péter / Facebook

De utánad mi lesz Tomi? Ha véletlenül a szemüvegeden keresztül elrabolnak az UFÓK? Hatalmas, üres űr. Fekete luk a magyar demokrácia történetében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény