Megint tűz volt az egykori szombathelyi kaszinó egyszer már leégett épületében

Egy kanapé gyulladt ki, időnként hajléktalanok költöznek be.

Vasárnap délután megint tűz volt az egykori Brenner-villa, majd később kaszinó épületében. Információink szerint az egyik helyiségben lévő kanapé gyulladt ki, a jelek szerint valaki ismét szálláshelynek használta a romos épületet.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

A tüzet a tűzoltók gyorsan eloltották, senki sem sérült meg, anyagi kár sincs, hiszen nincs, ami megkárosodhatott volna.

Az egykori Brenner-villát öt éve mutattuk be Szombathely régen és ma: a Brenner-villa 2014. January 25. 06:51 részletesen, a magánkézben lévő, üresen álló ingatlannal az önkormányzat sem tudott mit kezdeni. Három éve, 2016 áprilisában aztán szinte porig égett az épület Kiégett a szombathelyi kaszinó, le kell bontani az épületet 2016. April 22. 11:41 , mint később kiderült, unatkozó fiatalok gyújtottak tüzet Vádat emeltek a szombathelyi kaszinót felgyújtók ellen 2017. November 07. 08:59 a tetőtérben.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

Az épület állapotát tavaly nyáron mutattuk be Gyalázatosan néz ki Brenner János vértanú szülőháza, a volt szombathelyi kaszinó 2018. April 18. 13:29 sok fotóval.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló