Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megint tűz volt az egykori szombathelyi kaszinó egyszer már leégett épületében

Egy kanapé gyulladt ki, időnként hajléktalanok költöznek be.

Vasárnap délután megint tűz volt az egykori Brenner-villa, majd később kaszinó épületében. Információink szerint az egyik helyiségben lévő kanapé gyulladt ki, a jelek szerint valaki ismét szálláshelynek használta a romos épületet.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

A tüzet a tűzoltók gyorsan eloltották, senki sem sérült meg, anyagi kár sincs, hiszen nincs, ami megkárosodhatott volna.

Az egykori Brenner-villát öt éve mutattuk be Szombathely régen és ma: a Brenner-villa 2014. January 25. 06:51 részletesen, a magánkézben lévő, üresen álló ingatlannal az önkormányzat sem tudott mit kezdeni. Három éve, 2016 áprilisában aztán szinte porig égett az épület Kiégett a szombathelyi kaszinó, le kell bontani az épületet 2016. April 22. 11:41 , mint később kiderült, unatkozó fiatalok gyújtottak tüzet Vádat emeltek a szombathelyi kaszinót felgyújtók ellen 2017. November 07. 08:59 a tetőtérben.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

Az épület állapotát tavaly nyáron mutattuk be Gyalázatosan néz ki Brenner János vértanú szülőháza, a volt szombathelyi kaszinó 2018. April 18. 13:29 sok fotóval.

Újabb tűz az egykori szombathelyi kaszinóban
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra