59 hölgyet locsoltak meg a vasvári tűzoltók

Tüzes és vizes is volt a húsvét.

Mozgalmasan telt az idei húsvét a vasvári lánglovagoknak - olvasható Vasvár Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete Facebook-oldalán.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Szombaton Egyházashollós térségében aljnövényzet égett. A vasvári lánglovagok is vonultak, de beavatkozniuk nem kellett, arra már eloltották a tüzet.

Vasvárnap Vasvár (Nagymákfa részén) egy udvari melléképület mögött összerakott fahulladék égett. A kiérkező egység egy gyorsbeavatkozó sugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltotta. A tűz nem terjedt át a melléképületre.

Húsvéthétfőn sokkal kellemesebb feladat jutott a tűzoltóknak. Jelzést kaptak, hogy "tavasszal szokatlan nyárias időjárás miatt, erőteljesen hervadásnak indultak a hölgyek, asszonyok."

A beszámoló szerint 40 helyszínre vonultak, ahol 59 hölgy esetében locsolással megelőzték, meggátolták az aszalódási, hervadási, fonnyadási tünetek jelentkezését.

A beavatkozásról fotókat is mellékeltek.

Vasvár Város Önkéntes Tzoltó Egyesülete
Kattintson a további képekért!
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek