Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

UFO-k jártak Nagykanizsán

Gabonakört találtak, ami titkokkal van tele.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Huszonhat méteres gabonakör jelent meg Nagykanizsa határában. A fura alakzat a Kiskanizsa és Bajcsa közötti búzatáblában található. Szándékos megtévesztésre utalhat, hogy a gabonatábla szélétől csapás vezet a körhöz, de nyilván nem csaló ment ott befelé, hanem a földönkívüliek ott sétáltak ki az űrhajóból. Tóth László “kozmikuscivilizáció-kutató és üzemmérnök” a Nagykanizsa TV-nek adott nyilatkozata szerint elektromos kisülés, villámcsapás okozhatta a gabonakört.- írja az indirekt.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Helyek

Hirdetés