Úgy tűnik, csütörtökön is folytatódik a benzinpánik

Szombathelyen mindenhol sorok vannak, dízel már nem mindenhol.

Habár a világpiac és régió ellátása egyáltalán nem magyarázza a jelenséget, Nyugat-Dunántúlon szerdán délután üzemanyag-vásárlási pánik Egyre több benzinkút korlátozza a tankolható mennyiséget March 09. 17:53 alakult ki.

A MOL már este igyekezett megnyugtatni az autósokat A Mol elnöke szerint felesleges a benzinkutakhoz rohanni March 09. 21:01 , de ezek szerint ez nem sikerült maradéktalanul.

Szombathelyen csütörtökön reggel is rohamozták az autók a kutakat, ahol hosszabb sorok alakultak ki.

Távolról ilyen a Márkus Emília utcai MOL-kút
Nyugat.hu

Van, ahol reggelre 10 literben korlátozták a vásárolható mennyiséget, és vannak olyan helyek (mint például a Márkus Emília utcai MOL-kút), ahol kifogytak a dízel üzemanyagból.

Mikor ott jártunk, egy furgon vezetője azon bosszankodott, hogy végigállta a sort, és csak utána derült ez ki a kúton elhelyezett feliratból.

Közelről ilyen
Nyugat.hu

Így azt javasoljuk olvasóinknak, mielőtt beállnának a sorba, mindenképpen tájékozódjanak, hogy mi a helyzet az adott kútnál.

A nap folyamán később visszatérünk a témához.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság