Már az ügyészségen az ittas soproni sofőr ügye

Az már biztos, hogy ugrott a jogosítványa.

A soproni rendőrök 2022. július 16-án 0 óra 38 perckor közlekedésrendészeti ellenőrzés alá vontak egy 30 éves helybeli férfit, aki Sopron belterületén, az Ágfalvai út felől közlekedett a Bánfalvai úton személygépkocsijával.

Az intézkedés során a gépjárművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították, valamint vezetői engedélyét elvették. A rendőrök a sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki, aki kihallgatása során elismerte, hogy a vezetése előtt alkoholt fogyasztott.

A soproni férfival szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – adta ország-világ tudtára a rendőrség.

A Soproni Rendőrkapitányság az ügy vizsgálata során a szükséges eljárásokat elvégezte, és az iratokat a Soproni Járási Ügyészségnek megküldte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek