Új elnöke van a Jobbiknak

Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője a párt új elnöke.

Jakab Péter lemondása után Gyöngyösi Mártont, a párt európai parlamenti képviselőjét választották a Jobbik elnökévé, ellenfele Földi István volt. Gyöngyösi Mártont a delegáltak 68 százalékának támogatásával választották a párt elnökévé.

Gyöngyösi Mártonból 2010-ben lett országgyűlési képviselő, betöltötte a Jobbik frakcióvezetői és elnökhelyettesi pozícióját is, a 2019-es EP-választás után tette át székhelyét Brüsszelbe, a párt egyetlen európai parlamenti képviselőjeként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek