Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új rendőrfőkapitányt kapott Zala megye

Vereckei Csaba Iván Borsod megyéből érkezett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több évtizedes kiemelkedő rendőri pályafutást követően nyugállományba vonul Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy - írja a Police.hu.

Magyarország Köztársasági Elnöke 2020. november 30-ai hatállyal a szolgálat felső korhatárának elérésével nyugállományba helyezte Sipos Gyula rendőr vezérőrnagyot , a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

Police.hu

Érdemei elismeréseként Magyarország Köztársasági Elnöke a Magyar Érdemrend tisztikereszt katonai tagozat díjat adományozta a leköszönő főkapitánynak , amit az ünnepség elöljárója, Papp Károly , a Belügyminisztérium belbiztonsági államtitkára adott át .

A rendőrség szolgálatában hosszú időn átívelő, kiemelkedő szakmai pályája elismeréseként a nyugdíjba vonuló rendőrfőkapitány részére Balogh János rendőr altábornagy országos rendőrfőkapitány tárgyjutalmat adott át .

Vereckei Csaba Iván
Police.hu

Magyarország belügyminisztere 2020. december 1-jei hatállyal - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - Vereckei Csaba Iván rendőr dandártábornokot nevezte ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének , aki ezt megelőzően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt . Az erről szóló okmányt az ünnepségen Papp Károly államtitkár adta át.

Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy 2020. november 30-án ünnepélyes keretek között adta át a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapatzászlaját dr. Vereckei Csaba Iván rendőr dandártábornoknak.

A járványügyi helyzetre tekintettel a főkapitányi beosztás ünnepélyes átadására a szokásoktól eltérően nem állománygyűlésen, hanem szűk körben került sor. Az ünnepségen jelen nem lévő meghívottak és a rendőrségi munkatársak részére online közvetítéssel biztosították, hogy követhessék a beiktatási ünnepséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra