Új sportág mutatkozott be Vas megyében

A hétvégén „sínapokat” tartottak a régiónkban. Szombaton az V. Chernel Kupa Nemzetközi Síugróversenynek, míg vasárnap az I. Nemzetközi Síroller Versenynek adott otthont Kőszeg.

Szombaton immáron ötödik alkalommal rendezték meg a Kenyérhegyi síugrósáncon a Chernel Kupa Nemzetközi Síugróversenyt.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Kőszegi SK síugró szakosztályának szervezésében a versenyzők a K-10, K-20 és K-30 méteres sáncokon a Gyermek I. (2002-ben születettnél fiatalabb), a Gyermek II. (2001-2000), a Serdülő I. (1999-1998), a Serdülő II. (1997-1996), az Ifjúsági/Junior (1995-1993), a Felnőtt (1992-1981), a Veterán I. (1980-1966), a Veterán II. (1965-ben születettnél idősebb) és a Női vegyes csoport kategóriákban mérhették össze tudásukat.

A versenyen való részvétel mindenkinek ingyenes volt.

5.Kőszegi Nemzetközi Síugróverseny
5.Kőszegi Nemzetközi Síugróverseny
Unger Tamás
Kelemen Dávid, a baby kategória győztese
Kelemen Dávid, a baby kategória győztese
Molnár László

Másnap szintén a vasi kisváros, Kőszeg adott otthont a Magyarországon kuriózumnak számító nemzetközi síroller versenynek is. Utóbbi amatőrök részére is nyitott volt, azaz bárki próbára tehette tudását.

A Várkörben zajló versenyen férfiak és nők egyaránt részt vettek. A szervező Kőszegi Sportklub 10 korcsoportot (Master I., II., Felnőtt, Junior, Ifjúsági I., II., Serdülő I., II., Gyermek I., II.) indított.

Mindössze annyi kikötés volt, hogy a kötelező felszerelések között szerepelt a síroller vagy 1 soros görkorcsolya, síbot, fejvédő sisak és a szemüveg.

Rajt
Rajt
Molnár László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport