Buzi vagy? Gyűlölsz? Utálod az idegeneket zsidó létedre? Akkor te az én emberem vagy, Finki!

Új tanácsadóm van - akárcsak a magyar kormánynak, már ő vezeti a pennámat: Athur J. Finkelstein

A Volt Fesztiválon a Paks II. reklámmolinójával szemben pár tucat haldokló tinédzserrel beszélgettem Fiala és Filipov polgártársakkal együtt a menekültkérdésről. Abban megegyeztünk, hogy a plakátháborúnál cikibb és idiótább ötletet nehéz elképzelni, vagyis a magyarok eljutottak oda, hogy egymással gigaposztereken kommunikálnak, amire orvosi szempontból már nincs segítség. Valaki felsóhajtott a kánikulában, akkor mit lehet tenni? Talán a melegtől,talán az atomerőmű kisugárzásától, de azonnal rávágtam: el kell csapni Habonyt, és az ország boldogabb lesz.

Bonyhádi Zoltán

Erről most is megvagyok győződve, de ott hamar befogtam a számat, mert lehet, hogy nem ez a karcsú, szép járású fiatalember tehet a magyar szellemi lejtmenetről, hanem cégtársa, Athur J. Finkelstein. Hetven éves már a bácsi, dolgozott Nixonnak, Reagennek, Netanyahunak, vagyis látott már karón varjút, főleg liberális dögöt. Akkor gondoltam arra, mi lenne, ha jómagam is elsajátítanám a finkelsteinizmust, ez által szereznék még nagyobb hírnevet a szakmámban. A felcsútiaknak bejött, mindenesetre bármit is mondanak a szerencsétlen nép arcába, az csak hálaadó imában köszöni meg az újabb szopórollert.

Finki, nem Finki, ez van...

Próbálok alaposan Finki lenni, vagyis kezdeném egy kis buzizással. Tudom,hogy a „mester”, aki bármikor, kopogtatás nélkül bejuthat Viktorhoz, nem fog megsértődni, hisz ő maga is a paksi mogyorót nyalogatva jut némi örömérzethez. Oké, nem vadászik a susnyásban, hanem otthon tart lófarkas feleséget, és neki a család is szent, gondolom, azért nevelnek gyerekeket. Milyen öröm lehet a kicsiknek, ha látják azt, mennyire szeretik egymást a szüleik. Puszild meg apát, puszild meg anyát, most mindenki a másikat...- vagyis a szeretet nem ismer határokat Finkiéknél.

Arthur J. Finkelstein
cevroinstitut.cz

Valahol sajnálom, hogy nem vagyok zsidó, ezért képtelen vagyok felfogni, micsoda zseniális kampányfogás tőle, hogy zsidó létére antiszemita. Vagy legalábbis úgy tesz. Érted? Kacsintok. Tehát, én magyarként nyugodtan mondhatom azt, hogy genetikailag alsóbb rendű nép fiaként nehezen tudtam túllépni azon, hogy már megint a zsidók és a komcsik szövetkeztek a demokráciában arra, hogy újra kifosszák a népet. Pedig ez történt, illetve nem tudom, hogy a magánnyugdíjpénztárak lerablása eredeti magyar vagy Finki (zsidó) ötlet volt.

Látványpékség, látványpolitika

Mindegy, a választó úgyis annyira hülye, hogy érdemes neki levélben idióta kérdéseket feltenni. Szeretné ön, hogy idegen terroristák béreljenek garázst ön mellett? Félő, ismerve a magyarok szellemi képességeit, hogy igennel válaszolnak tömegesen, de ilyenkor sincs semmi baj, majd valaki azt mondja a propagandagépezet esti adásában, hogy a válaszok 90 % NEM..., és ez a NEM inkább dühöt, és érzelmeket jelent, mint tagadást. (Jézusom, lehet, hogy Finki áll a görög OXI mögött is?!) Mindenesetre a Nem, nem soha...már egyszer bejött a hülyéknek, akik nyereg alatt puhítják a beefsteaket, érdemes még egyszer próbálkozni vele.

A látvány a politika alapfeltétele, tudta ezt Finki, és nem tudta Falus Ferenc, amikor nyakon öntötte magát egy szomorú ló és családja körében. Nem is lett belőle semmiféle polgármester, de ennek mindenki örült, először a nép, talán már Falus Ferenc is. Nézem magam a tükörben, nem is olyan rossz, még lehet belőlem a Paralimpiai Bizottság elnöke. Ha nem, akkor veszek egy gyémánt karperecet valamely megruházott celebnek, úgy is tisztelni fognak engem, ha kiderül a luvnyámról a bulvárban, hogy ő dönt alapvetően arról, miként legyen a fiatal magyar film majdnem amerikai. A keményen dolgozó kisember úgy sem akar látni mást a vásznon, mint hősöket a vérzivatarban, akik a saját lábukon állnak. Te, ez a Rachel név nem zsidó? Esetleg cigány? Mindegy, sajnos, magyar mindkettő.

Fanny Kaminski @ Facebook

Már majdnem teljesen Finki vagyok, de érzem, hogy kéne egy frappáns ötlet, amitől az ország kétharmada mellém áll. Megvan. Már régóta tele a tököm az erdélyiekkel, mindegy, hogy költő vagy producer, tőlem még fafaragó is lehet, az biztos, hogy a magyar történelemben kevés olyan népcsoport van, aki ennyit parolázott volna ősellenségünkkel, a törökkel. Most éppen vallásháború előtt állunk, így helyénvaló lenne, ha végre megírnám, micsoda különbség van morális téren egy székely és egy kolozsvári között. A székelyek mindig tiszták, míg ez a temesváriakról nem mondható el. Sőt, ha idejönnek közénk, képmutatóvá válnak, és csak gyakorlott fül fedezi fel idegen tájszólásukat.

Ja, Finki fontosnak tartja, hogy lehetőleg az elején mondjunk igazat és nem fordítva, mert igazságból könnyen lesz hazugság, de fordítva soha. Én mindenesetre a végére tartogattam ezt:
Arthur J. Finkelstein, te mekkora egy fasz vagy. Kár, hogy a vége Felcsúttal határos.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra