Újabb két előadás marad el a szombathelyi Weöres Sándor Színházban

Betegség miatt.

Újabb előadások maradnak el a szombathelyi Weöres Sándor Színházban - közölte a teátrum Facebook-oldalán.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Mint írják, két darabot fújtak le betegség miatt. Az egyik a február 8-án, csütörtökön 17 órától kezdődő Óz, a csodák csodája, a másik a február 9-én, pénteken 19 órától látható Hegedűs a háztetőn.

A színház weboldalán azt írja, az Óz a csodák csodája pótlásáról későbbi időpontban adnak tájékoztatást. A jegyek a későbbi időpontra érvényesek vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2024. február 23. péntekig.

A Hegedűs a háztetőn előadás pótlása 2024.04.24-én, szerda 19.00 órakor lesz. A jegyek erre a dátumra automatikusan érvényesek vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2024. február 23. péntekig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra