Újabb két évig Illés Károly a szombathelyi Fidesz elnöke

Elnökséget választott a szombathelyi Fidesz.

"Újabb két évre választottak meg a szombathelyi FIDESZ csoport elnökének! Köszönöm a bizalmat! Gratulálok és jó munkát kívánok az elnökségnek!" - tette közzé hétfő este Facebook-oldalán Illés Károly.

Hende Csaba országgyűlési képviselő az elnökség megválasztása kapcsán saját Facebook-oldalán ehhez hozzátette, hogy "egy erős közösséget építettünk az elmúlt években a szombathelyi Fidesz körül. A most megválasztott új elnökséggel együtt azon leszünk a jövőben is, hogy megfeleljünk az előttünk álló kihívásoknak."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet