Újabb két évig Illés Károly a szombathelyi Fidesz elnöke

Elnökséget választott a szombathelyi Fidesz.

"Újabb két évre választottak meg a szombathelyi FIDESZ csoport elnökének! Köszönöm a bizalmat! Gratulálok és jó munkát kívánok az elnökségnek!" - tette közzé hétfő este Facebook-oldalán Illés Károly.

Hende Csaba országgyűlési képviselő az elnökség megválasztása kapcsán saját Facebook-oldalán ehhez hozzátette, hogy "egy erős közösséget építettünk az elmúlt években a szombathelyi Fidesz körül. A most megválasztott új elnökséggel együtt azon leszünk a jövőben is, hogy megfeleljünk az előttünk álló kihívásoknak."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet