Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen, Kőszegen, Vasváron is lesznek forgalomkorlátozások a hétvégén a temetőknél

Több utca is egyirányú lesz átmenetileg.

Szombathely

2020. október 30. és november 1. között, a szombathelyi Jáki úti temetőnél az alábbi forgalmirend-változásokra kell számítani - írja közleményében a rendőrség.

Október 30-án 14 órától 2020. november 1-jén 20 óráig a Jáki úton és az Alsóhegyi úton forgalomkorlátozásra, valamint forgalmirend-változásokra kell számítani.

A megváltozott forgalmi rend miatt a temetőt a Körmendi út irányába a Hajnóczy József utcán, a Nárai külső út irányába pedig Ferenczy István utcán keresztül tudják elhagyni a járművezetők.

Forrás: police.hu

Kőszeg

Kőszegen október 30-án 00 órától november 4-én 24 óráig egyirányú lesz a Temető utcának a Szent Imre herceg utca és a Károlyi Mihály utca közötti szakasza, a belváros irányából a Szabó-hegy irányába.

Forrás: police.hu

Vasvár

Vasváron október 31-én 8 órától november 1-jén 22 óráig két utcát egyirányúsítanak. Az Esze Tamás utcában a Barabás István utca irányából a József Attila utca irányába és a József Attila utca az Esze Tamás utca irányából a Petőfi Sándor utca irányába lehet majd közlekedni.

Forrás: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra