A csajom egy lúzer, mert egy másik lúzerrel él együtt

Bakács írása Vajna Tímeáról, aki reméli, hogy minden nő gyémántot kapott Valentin-napra.

A csajom egy lúzer. Persze, hogy az, hisz velem él együtt, és még gyerekeket is szült nekem. De ennek valósága és igazsága sokáig csak kettőnkre tartozott, de most már objektív bizonyítékkal is rendelkezem, amióta Vajna (valaha Palácsi) Tímea kinyitotta száját a Facebookon.

Valentin napon posztolta a fényképét, amin egyik végtagja is látható, és rajta az a gyémánt karkötő, amit ő tervezett. Talán nem tudja az egyszerű lúzer, hogy a házassága után a hölgy felfedezte magában a kreativitást, és üres idejében gyémántékszereket tervez. Biztosan már kisgyerek kora óta megvolt benne a késztetés a szép dolgok után, de a sors néha kemény és igazságtalan, és már csak asszonyként tudott hódolni szenvedélyének. Minden jó, ha vége jó, Timea művészete beért, és az Opera bálon saját testét használta marketing elemként, ami szakmailag szintén jó döntésként értékelhető.

De mielőtt valaki demagóg populistaként azt hiszi, hogy a gyémántékszerrel öltözködő nők érzéketlenek a társadalmi feszültségek iránt, hadd nyugtassak meg mindenkit, Tímea nem ilyen. Ekkor írta az alábbi sorokat:

Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást.

Jó, jó, egy szemüveges, odvas fogú közgazdász belekötne ebbe is, vagyis ha minden nő gyémántot kapna Valentin napra, akkor nagy valószínűséggel azonnal esne a gyémánt világpiaci ára. A gyémánt kemény, mint ...és nem is tudok rá példát mondani, mert semmi sem hasonlítható hozzá keménységben. Emellett ritkasága is okozza azt a csillogást, amitől – lássuk be – nemcsak Tímea, hanem más nő szeme is könnybe lábadna. Tehát a gyémánt tömegtermelése társadalmi szükségszerűség, ha

minden nő

számít, de ez nem így van, és a valóságban csak azok a nők érdemlik meg a csillogást, akinek szar gazdag pasija van.

De erről a tényről legkevésbé Tímea tehet, még ha sokan azt gondolják, létezik az a pénz, ami elfeledteti a nővel, hogy a gyémánt mögött egy kevésbé csillogó keménységű, korosodó pasi áll. De én ezt nem gondolom Tímea esetében, mert létezik a szerelem, ami nem törődik az évekkel, csak a szívvel. Az én csajom is fiatalabb nálam huszonhárom évvel. Ő mégis egy lúzer, hisz egy másik lúzerrel él együtt, aki még arra sem volt képes, hogy bizsut vegyen neki valami hand made gyöngyfűző boltban.

Sejtésem, hogy a vesztesek közé tartozom, akkor erősödött meg bennem, amikor a Borsban nyilatkozta, hogy azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, ugyanis egy nőnek igenis szüksége van gyémántra.

Van ebben valami. Múltkor is, mielőtt leugrottam volna a boltba, kérdeztem nőmet, mire van szüksége? De ő csak szomorúan ingatta a fejét, hogy semmire. Éreztem, hogy nem mond igazat, valamit elhallgat előttem, de akkor még arra gondoltam, hogy miattam haragszik, hogy hó vége előtt is képes vagyok az esti két sörömet betárazni. Ma már világos, hogy nem a folyékony kenyeret sajnálta, hanem azt, amire igazán szüksége lenne, vagyis egy marék gyémántra.

Másrészt viszont azt is gondolom, hogy bizonyos forradalmi szituációkban pont az ilyen szerelmes asszonyok férjét szokták megbüntetni, embertelen módon, ahogy már ez a lúzer nép között szokás. Szegény Vajna! Nem is sejti, mennyire érzéketlen és irigyek tudnak lenni a zemberek, ha ilyen szerelmes párt látnak csillogni maguk előtt a sötétben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra