Van, de drága – Van, és megy fel az ára – Nincs

Olvasónk képein a magyar boltokban tapasztalható kilátástalanság.

István küldött nekünk képeket egy szombathelyi üzletből. Nem írjuk ki a nevét, úgyis látszik. No most, nem akarnánk mi itt károgni és hangulatot kelteni, de olyik mintha valami régmúlt szovjetorosz boltban készült volna. Másrészről, és ennek ellentmondóan az égbekiáltó drágaság pedig nem onnan való

.
A nincs
olvasó

Ott vagy volt, és akkor olcsó volt, vagy nem volt. Itt, nálunk a XXI. században az ugyan fura lehet, hogy valami nincs, mert ok és indok nem akad rá. Ám, hogy ennyire drága, az sem megszokható, főleg azért, mert titkolni óhajtják. Azaz, kormányunk azt szeretné, ha jobban hinnénk neki, mint a saját szemünknek, és ez némely embereknél sikerül is.

Van, de megy föl az ára
olvasó

No most, az árak nemhogy felmennek, hanem az orrunk előtt kúszik fel mindennek az ára, még az is lehet, hogyha a boltban lehajolunk bekötni a cipőnket, felegyenesedve már többe kerül, mint amikor a mélybe küldtük a fejünket.

Van, de drága
olvasó

Ez pedig gond, és annyira, hogy az ember olykor azt hiszi, vele van a baj, pedig ez nincsen így. Akadnak független, és a propaganda által nem meg fertőzött cégek, akik tárgyilagosan vizsgálják a történéseket, és ők állapították meg Harmincnégy százalék fölötti az élelmiszer inflációja August 06. 13:19 , hogy harmincnégy százalék fölötti az élelmiszerek inflációja egy éven belül, és van olyan áruféle, ami százhúsz százalékkal kerül többe, mint tavaly ilyenkor.

Elfogyott
olvasó

Mit lehet erre mondani? Semmit se lehet, főleg, ha tudjuk, még korántsincs vége, újabban pedig minden hónapban öt százalékkal nagyobb értéket mérnek a szakértők. Jó napot, jó szurkolást, emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság