Van olyan benzinkút, ahol bankkártyával csak teljes áron lehet üzemanyagot venni

A kút munkatársa szerint így szeretnék csökkenteni a költségeiket.

Feliratok figyelmeztetik az autósokat a benzinkúton, ahol csak készpénzzel fizethetnek hatósági árat az üzemanyagért - hívta fel a figyelmet az ATV Híradó . A Nógrád megyei Nádújfalun található benzinkúton csak készpénzzel vagy azonnali utalással egyenlíthetik ki a vevők a számlát.

Ennek oka, hogy a 480 forintos üzemanyagárból nem tudják fedezni a felmerülő költségeket - magyarázta a kút egyik munkatársa, Kuris Anita. Hozzátette: "én 11 éve dolgozom már ezen a benzinkúton, ennyi probléma még soha nem volt, mint az elmúlt félévben a különböző rendeletek miatt" .

Egyébként csak a 480 forintos üzemanyagra vonatkozik a bankkártyás fizetés korlátozása. Minden mást meg lehet vásárolni kártyával is az üzletben. A kúton azonnali átutalással is lehet fizetni, ehhez ingyen wifit és ha kell, számítógépet is biztosítanak.

A helyiek azt mondják, őket nem zavarja az új rendszer.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság