Varga Judit fegyverrel a kezében üzent?

„Sose tévesszünk célt” – írta a fotó alá.

Míg Orbán Viktor egy mulatós klippel Orbán Viktor mulatós videoklippel támad szilveszterkor 2021. December 31. 12:07 búcsúztatta az óévet, Varga Judit egészen másféle tartalmat osztott meg Instagram-oldalán.

Az igazságügy miniszter láthatóan egy lőtéren van, kezében fegyverrel éppen céloz.

„„Sose tévesszünk célt” - írja talányosan a fotó alá.

Nem lehet tudni, hogy vajon ennek van-e köze ahhoz, hogy az elmúlt napokban meg nem erősített hírek Mégsem várt januárig az „ördög ügyvédje”, új részletekkel jelentkezett 2021. December 28. 15:32 jelentek meg Varga Judit magánéletével és a Völner-ügyben betöltött szerepével kapcsolatban, amiket ő kategorikusan cáfolt Varga Judit feljelenti az „ördög ügyvédjét” 2021. December 28. 16:48 .

Mindenesetre nehéz elképzelni, hogy a miniszter bejegyzése nem mutat túl önmagán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet