Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Varga Viktor: Néhány ember a saját hányásában fuldoklik

Az alkotó visszavág a kommentelőknek.

Finoman szólva is megosztja az internet népét Varga Viktor új Himnusz-értelmezése.

Ahogy arra mi is felhívtuk a nagyérdemű figyelmét, Igazi ősmagyarként, Petőfi mentéjében énekli a Himnuszt Varga Viktor October 19. 14:55 a rasztahajú énekes és reality show-szereplő a Nyakas-kő sziklán Petőfi Sándor mentéjében, karddal az oldalán énekli az Erkel Ferenc által megzenésített Kölcsey-verset.

Nehéz mi mondani a produkcióra, de sokan mégiscsak tudtak, és a YouTube-videót elárasztották a nem túl hízelgő kommentek.

Aztán ezek a bejegyzések eltűntek, merthogy az alkotó kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét, amit szintén sokan sérelmeztek.

Most viszont az alkotó visszavág.

Ezt üzeni Instagram-posztjában a „frusztráltaknak”.

„Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott ahol van kultúrája. De: Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhány ember a saját hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!”

A bejegyzést mellesleg Tóth Gabi is lájkolta, akinek klipje korábban szintén kapott hideget-meleget. Tóth Gabinak azonnali segítségre van szüksége a pszichológus szerint September 23. 09:41

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű