Vas megyei képviselő akar lenni Bana Tibor, aki megjárta az országgyűlést is

Saját listával készül a választásokra a Közösen as Megyéért Egyesület. Társszervezetük polgármester-jelöltet indít Szentgotthárdon.

Önálló listát állít a Közösen Vas Megyéért Egyesület a jövő évi megyei közgyűlési választáson - írta közleményében az egyesület.

Bana Tibor és Rába Kálmán

Szombaton elfogadták megyei listájukat is, az első öt névvel:

 • 1. Bana Tibor volt országgyűlési képviselő, politológus-közgazdász (Szentgotthárd)
 • 2. Rába Kálmán megyei közgyűlési képviselő, aki a vendéglátóiparban dolgozik (Kőszeg)
 • 3. Bedők Zsolt volt országgyűlési asszisztens, irodai adminisztrátor (Körmend)
 • 4. Bartakovics Andrea szentgotthárdi önkormányzati képviselő, tanár (Szentgotthárd)
 • 5. Varga Márk volt parlamenti asszisztens, minőségbiztosítási technikus (Jánosháza)
 • Mint írják, több településen indítanak majd polgármester- és képviselőjelölteket, erről szeptemberre ígérnek részleteket.

  Szentgotthárdon társszervezetükkel, a Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel együtt indítanak jelölteket. Őket is szeptemberben mutatják be.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet