Vas megyei képviselő akar lenni Bana Tibor, aki megjárta az országgyűlést is

Saját listával készül a választásokra a Közösen as Megyéért Egyesület. Társszervezetük polgármester-jelöltet indít Szentgotthárdon.

Önálló listát állít a Közösen Vas Megyéért Egyesület a jövő évi megyei közgyűlési választáson - írta közleményében az egyesület.

Bana Tibor és Rába Kálmán

Szombaton elfogadták megyei listájukat is, az első öt névvel:

 • 1. Bana Tibor volt országgyűlési képviselő, politológus-közgazdász (Szentgotthárd)
 • 2. Rába Kálmán megyei közgyűlési képviselő, aki a vendéglátóiparban dolgozik (Kőszeg)
 • 3. Bedők Zsolt volt országgyűlési asszisztens, irodai adminisztrátor (Körmend)
 • 4. Bartakovics Andrea szentgotthárdi önkormányzati képviselő, tanár (Szentgotthárd)
 • 5. Varga Márk volt parlamenti asszisztens, minőségbiztosítási technikus (Jánosháza)
 • Mint írják, több településen indítanak majd polgármester- és képviselőjelölteket, erről szeptemberre ígérnek részleteket.

  Szentgotthárdon társszervezetükkel, a Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel együtt indítanak jelölteket. Őket is szeptemberben mutatják be.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet