A Vas megyei rendőrök tovább osztják a kártékony hülyeséget a nemi erőszakról

Pár napja kijött a magyar rendőrség YouTube-csatornáján egy totálisan elhibázott videó a nemi erőszakról. Csak sikerült rátenni egy lapáttal.

Pár napja leírtuk , és jó okkal írtuk le, mekkora agyament ostobaságot követett el a bűnüldöző szerv a hivatalos videós felületén. Az elvileg prevenciós célzattal megszületett klipekben a tehetsz róla, tehetsz ellene szlogennel üzenték meg a fiatal lányoknak, hogy ők vonzzák be a nyomuló-erőszakoskodó férfiakat kihívó viselkedésükkel. És persze a képsorokon jó erkölcscsőszökként meg is mutatták, hogyan néz ez ki: buli, italozás, heves tánc. Lenge ruhában! Elképesztő! Hát még egy csador sincs rajtuk! Ahogy már az előző cikkünben is leírtuk, ezzel az egésszel a baj, hogy

nem az áldozat a hibás, potkívánok! Hanem az elkövető. Mindig, kivétel nélkül.

Azt azonban még mi sem gondoltuk volna, hogy pont a saját házunk tájáról, a megyei kapitányságról érkezik majd a rákontrázás. Úgy tűnik, van, aki képes még fokozni a primitív blődséget, aminek éppenhogy még az írmagját is ki kéne irtani a kollektív társadalmi tudatból.

Úristen, fedetlen lábak, kacérság!
thatbananas.blogspot.com

Így fogalmaz ugyanis a drága jó kapitányság a police.hu-n :

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megelőzésben a női metakommunikációnak óriási szerepe van. A fiatal lányok kacérkodása gyakran válthat ki erőszakot. Fontos, hogy csak akkor közvetítsünk ismerkedési szándékot, ha valóban kapcsolatba kívánunk lépni a másik féllel, mivel a visszautasítás dühöt kelthet a hozzánk közeledőben.

Hihetetlen. És mindezt a nemi erőszak elleni harc világnapján. Megint nem győzzük hangsúlyozni, mert úgy tűnik, muszáj, ha még a rendőrök sem értik a lényeget:

talán inkább a potenciális elkövetőknek kéne üzenni, hogy ha az akarata ellenére lenyomják a lányt, évekre börtönbe kerülhetnek.

Ja, amúgy a hír szerint Vas megyére nem jellemzőek a nőket érő utcai zaklatások, erőszakos bűncselekmények,

azonban nem árt az óvatosság.

Vagyis, kedves lányok, ne merjétek ám illegetni magatokat, mert még meg találnak erőszakolni titeket! Csak csendben, csak visszafogottan, sőt, akár otthon, a négy fal között! (Ez itt keserű irónia volt.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megdöbbentően ostoba videókkal kampányol a rendőrség a kicsapongó bulik ellen

Ráadásul mindezt akkor, amikor még el sem ült az eltés nemierőszak-botrány. Időzítés és üzenet: egyes alá.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet