Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap délután óta nincs fűtés Vasvár egy részén, az óvodából is hazaküldték a gyerekeket

A távhő-szolgáltató azt mondja, meghibásodott a kazán és dolgoznak a javításán, de ennél többet nem árultak el a lakóknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap este kapott lapunk egy olvasói megkeresést Vasvárról, melyben az áll, hogy délután körülbelül 15 óra óta nincs fűtés a város egy részén. Olvasónk két utcáról tud biztosan, a Petőfi és a Szentmihályfalvi utcákról, ahol sok lakásban, köztük náluk is szünetel a távő-szolgáltatás.

„Sok lakásban, köztük nálunk is kisgyerek van. Hogy lehet ez a XXI. században? A mai világban ez nevetséges, úgy gondolom, hogy 16-17 óra fűtés nélkül, nem normális dolog” – panaszolta az apuka.

Mészáros Zsolt

Vasváron egyébként – Körmend és Szentgotthárd mellett – a Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. felel a távhő-szolgáltatásért. A lakóknak annyit mondtak, hogy elromlott a kazán és dolgoznak az ügyön.

Viszont már a mínuszok is beköszöntek és most nagyon sok család, köztük kisgyerekesek és nyugdíjasok is fűtés nélkül maradtak. Olvasónk azt is elmondta, hogy az egyik óvodából haza is küldték a gyerekeket a fűtés hiányában.

Az ügy kapcsán még hétfőn délelőtt elküldtük kérdéseinket a Régióhőnek, de választ cikkünk megjelenésééig nem kaptunk. Olvasónk hétfőn délután 14 óra tájékában azt írta, a Szentmihályfalvi utcában már langyosodnak a radiátorok, de a Petőfi utcában még semmi változás. Amint kapunk válaszokat, közöljük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra