Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagy munkába fogott Táplánszentkereszt egyik utcájában a Vasivíz két hónapja, de akadt egy kis gikszer

Már augusztus óta áldatlan állapotok uralkodnak a Petőfi Sándor utcában, amit a lakók egyáltalán nem néznek jó szemmel.

Már temérdek kátyúról és úthibáról írtunk az elmúlt időszakban, mivel olvasóink gyakran megkeresik szerkesztőségünket abban reménykedve, hogy ha foglalkozunk a témával, előbb-utóbb kijavítják a felelősök a hibákat.

Többször írtunk például a Palace irodaház előtti parkolósávnál lévő kátyúról , amit aztán fél év után betömtek , de bekukkantottunk a Föld közepébe a Szent Flórián körúton is, aztán ott voltak a Söptei út keréktörő aszfalthibái , amit szintén kijavítottak . De ne feledkezzünk el a Szövő utcában tátongó lyukról és a Király utcai csapdáról sem, utóbbit szerencsére kevesebb mint egy nap alatt rendbetették .

Ezeken a bejelentéseken felbátorodva kereste fel lapunkat a minap egy újabb olvasó egy közeli faluból, Táplánszentkeresztről.

Kedves Nyugat.hu! Táplánszentkereszten a Petőfi Sándor utcában 2 hónapja a mellékelt képeken lévő állapot uralkodik. Múlt héten láttam oldalukon, hogy a Király utcai 'csapdát', milyen gyorsan megszüntették. Gondoltam hátha...

– írta.

Olvasó

Fotókat is mellékelt olvasónk az áldatlan állapotról, amin kiszúrtuk a Vasivíz Zrt. nevét a barikádra felkötött szalagokon. Ezért felkerestük a társaságot és megkérdeztük, hogy mi is történik pontosan Táplánszentkereszten.

Válaszukat most változtatás nélkül közöljük:

Ez év augusztusában lakossági bejelentés érkezett Táplánszentkeresztről a Petőfi Sándor utcából. Másnap kollégáink felvonultak a munkaterületre és egy bekötővezeték cserével a jelzett hibát elhárították. A javítás során további gerincevezeték-sérülést vettek észre, amelynek az azonnali pontszerű javítását is elvégezték.

Olvasó

Az érintett gerincvezeték szakasz rossz állapota miatt, mintegy 6 méter csövet kell kiváltani a hosszútávú biztonságos üzemeltetés végett. Az üzemmérnökséghez bejelentett jelentős számú hiba elhárítása és az egyéb tervezett rekonstrukciós munkák miatt az érintett szakasz cseréjét el kellett halasztani. Munkatársaink a lehető legrövidebb határidővel elvégzik a kiváltást és a munkaterület ideiglenes helyreállítását.

Kérjük, és egyben köszönjük a felhasználók és az úton közlekedők megértését és türelmét!

Olvasó

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra