Ezt a csőtörés utáni gödröt egy hónapja kerülgetjük Szombathely egyik forgalmas útján

A gödör mélysége jelenleg 15-20 cm, ettől nem lehet normálisan közlekedni az amúgy is balesetveszélyes útszakaszon, a Szent Imre herceg utcában.

Még 3-4 hete jelentette be olvasónk a VASIVÍZ ügyeletén, hogy a szombathelyi Szent Imre herceg utcában, a 144-es szám alatti ház előtti útszakaszon csőtörés van:

különféle gombnyomogatások után kedvesen közölték, hogy tudnak már róla, hogy az aszfalt alól folyik a víz, hamarosan meg is nézik.

Néhány napra rá - mesélte a történetet olvasónk - a csőtörés ki is lett javítva, majd a gödör bekavicsozva.

Szent Imre herceg út 144.
A gödör
Olvasó

Azóta így maradt a feltört útszakasz

Olvasónk háromszor telefonált be a VASIVÍZ rögzített vonalára, mindháromszor be is kavicsozták a gödröt, a kavics mindháromszor az aszfalton végezte.

A gödör mélysége jelenleg 15-20 cm.

Szent Imre herceg út 144.
A gödör
Olvasó

A képeken jól látszik, hogy a sáv szélesség kb. a felére csökkent - ami roppant balesetveszélyes

A Szent Imre herceg utca Tulipán utca kereszteződés egy nagyon gyenge pontja ennek a forgalmas utcának, mert egyrészt itt a legszűkebb a az úttest nyomvonala, másrészt kanyar van, ráadásul a temető felé itt kanyarodnak az oda érkezők. Közvetlen előtte buszmegálló van, így a gyalogos forgalom is jelentős.

Szent Imre herceg út 144.
A balesetveszélyes kanyar, a gödörrel, távolabbról
Olvasó

A környék lakói többször jelezték az útkezelőnek, a városnak, a képviselőnek, aki jelenleg az alpolgármester, hogy a forgalmi helyzettel kezdeni kellene valamit, mert nagyon veszélyes. Amióta a Gyöngyösön az új híd elkészült, Gencsapáti felől, azóta a 70-80 km/órás sebesség sem ritka, majd a kanyar előtt a vészfékezés.

Szent Imre herceg út 144.
Gencsapáti felé vezető út - sehol egy gyalogátkelő
Olvasó

Gyalogátkelőhely Herényben egyedül az „Örvény” kocsma előtt van, majd a legközelebbi a Vadász vendéglőnél. Ebben az ügyben a képviselő a „nem indokolt a gyalogátkelőhelyek kialakítása” álláspontot képviseli. (Ez egy külön történet, de sem a Herényiek házánál, sem a temetőnél, sem az Arborétum régi és új bejáratánál nincs gyalogátkelőhely a Szent Imre herceg utcán, de a kocsmánál és a Vadász vendéglőnél van…)

És ehhez most hozzá jött a csőtörés.

A VASIVÍZ-nek elküldtük kérdéseinket, kíváncsian várjuk a magyarázatot, és a folytatást, mikor ki teszi rendbe a kérdéses útszakaszt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem