Véget ér a Jóban rosszban (teljesen)

A sorozatnak péntek este lesz a 4287. és egyben utolsó epizódja.

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben” – jelentette be tavaly nyáron Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A TV2-n, később SuperTV2-n futó sorozatról szóló döntést megelőzte, hogy kiderült, a magyar kereskedelmi tévécsatornák első szappanoperája, a Barátok Közt is véget ér az RTL Klubon. A kórházi sorozat volt a TV2 első fikciós napi szériája, 2005. januárjában indult és 2022. április 14-én fejeződik be – írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra