Végigborozta a londoni maratont, de így is simán beért a célba

Minden mérföldnél várta egy pohár bor.

Tom Gilbey utoljára a kilencvenes években futott 42 kilométert, így némileg tartott az idei maratoni távtól.

A borkészítő és borkostoló férfi most összekötötte a szakmáját és a maratoni futáshoz való nagy visszatérést: a London Maraton minden egyes mérföldjénél megkóstolt egy pohár port, összesen 26-ot.

„Az egészet a fiam szervezte. Zászlóink és pólóink voltak, hogy megtaláljam a tömegben az embereinket” – magyarázta Tom az LBC-nek.

@tomgilbeywine AND WE’VE ONLY DONE A VIDEO … 26.2 miles 25 wines tasted blind 7 fully correct, 4 wrong & 14 mostly right Over £10k raised for @sobell.house Donation link still open in Bio …. BIG FAT THANK YOU #londonmarathon #marathon #blindtasting #tomgilbey ♬ original sound - Tom Gilbey

A férfi az első négy pohár bort teljesen megitta, a maradék 22-be „csak” belekóstolt és beazonosította őket, ráadásul szinte az összeset helyesen.

Tom Gilbey még a borozással együtt is lazán befutott a célba öt óra alatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport