Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vép tényleg EURÓ(PA) közepe

Itt is megjelent a település neve a főtéren, de tettek bele egy kis csavart.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre több település készíti el hoollywoodi mintára a nevét nagy, fehér betűkkel, olyan helyen, ahol sokan láthatják. Áprilisban a Szombathely mellett Sé is így tett „Sé is our Hollywood” - Sé is megkapta a hollywoodi megjelenést 2019. April 17. 17:27 , igaz, ott a feliratot gyorsan elvitték javításra Eltűnt a megrongált Sé felirat, kiderült, hogy kijavítják 2019. June 07. 11:27 .

3 dimenziós Sé felirat
https://se.hu/

Nemrég Vép is megcselekedte, amit megkövetelt a település, igaz, ők tettek bele egy kis csavart. Az E-betű helyére az Európai Unió közös pénzének, az eurónak a jelét helyezték, a vesszőt pedig egy piros szívvel helyettesítették.

Mászáros D. Zsolt

Távolabbról:

Mászáros D. Zsolt

Vép amúgy is híres kreativitásáról, tudják, hogy ott van a világ közepe, ezért is rendezték meg eddig hatszor a Világ Közepe fesztivált Vépen. És most már egészen biztos, hogy Európa közepe is itt van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra