Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vépi önkormányzatnak kell elszállíttatnia a szélerőműnél illegálisan lerakott gumikat

Legalábbis az ő térfelükön pattog a labda.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kb. egy hónappal ezelőtt, olvasói fotók nyomán mentünk ki a vépi szélerőműhöz Autógumikat szórtak ki Vép közelében, de ez a kisebb gond 2019. April 02. 12:24 , ahol nagyobb mennyiségű autógumi volt kiszórva a természetbe.

Talán egy illegális gumijavító szabadult így meg az abroncsoktól.

Nagy Jácint

Lapunk az üggyel kapcsolatban most levelet kapott a Momentum Mozgalom szombathelyi elnökétől.

Nagy Jácint

Nagy Donát arról számolt be, hogy lakossági kérés alapján ő is ellátogatott a szóban forgó illegális gumi- és hulladéklerakóhoz, majd bejelentést tett a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályán, és kérte, hogy szüntessék meg az illegális szemétlerakatot.

A kapott válaszlevél szerint a bejelentést további intézkedés céljából áttették Vép Város Jegyzőjéhez, mint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szervhez.

Azaz most Vép városánál pattog a labda, hogy lesz-e valami a szeméthalommal, és a több tucat gumiabronccsal - mielőtt benövi természet

- írja a politikus, hozzátéve, hogy

minden sokkal egyszerűbb lenne, ha eleve nem borítanának az út szélére használt autógumikat. Nem százat, egyet sem

.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra