Videó: Így veszi semmibe a KRESZ-t egy német rendszámú Mercedes Szombathelyen a Körmendi úton

Záróvonalon előz, a megengedett sebességet lényegesen túllépve.

Egy olvasónk, H. Bence fedélzeti kamerája vette fel még november 22-én éjjel, amint egy német rendszámú, ezüst színű Mercedes a KRESZ-t semmibe véve kielőzi Szombathelyen a Körmendi úton.

Záróvonalon előz, a megengedett sebességet lényegesen túllépve, ezzel pedig veszélyezteti mások testi épségét. Minden éjjel ez megy a Körmendi úton, a rendőrség tehetetlen

– írja, majd azt is hozzáteszi, hogy a csütörtöki szabálytalankodónak is pont sikerült elkerülnie a rendőröket.

Barátjával viszont a járőrök után eredtek és felhívták figyelmüket a szabálysértőre. A rendőrök viszont azt mondták, hogy sajnos csak tettenéréskor tudnak intézkedni, így a Mercedes sofőrje most megúszta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem