Videó: Így veszi semmibe a KRESZ-t egy német rendszámú Mercedes Szombathelyen a Körmendi úton

Záróvonalon előz, a megengedett sebességet lényegesen túllépve.

Egy olvasónk, H. Bence fedélzeti kamerája vette fel még november 22-én éjjel, amint egy német rendszámú, ezüst színű Mercedes a KRESZ-t semmibe véve kielőzi Szombathelyen a Körmendi úton.

Záróvonalon előz, a megengedett sebességet lényegesen túllépve, ezzel pedig veszélyezteti mások testi épségét. Minden éjjel ez megy a Körmendi úton, a rendőrség tehetetlen

– írja, majd azt is hozzáteszi, hogy a csütörtöki szabálytalankodónak is pont sikerült elkerülnie a rendőröket.

Barátjával viszont a járőrök után eredtek és felhívták figyelmüket a szabálysértőre. A rendőrök viszont azt mondták, hogy sajnos csak tettenéréskor tudnak intézkedni, így a Mercedes sofőrje most megúszta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem