Videó van arról, hogy Orbánt éltetik a magyar katonákra támadó szerb tüntetők

Volt egy pillanat, amikor hangosan éltették Orbán Viktort.

A hétfői, koszovói zavargások közben, az alábbi videón 04:02-től figyelhető meg, a tömeg jól hallhatóan skandálja, hogy Ajmo Orbane, ami szerbhorvátul szó szerinti fordításban annyit tesz, hogy „hajrá Orbán” – írja a hvg.hu .

A zavargások azt követően robbantak ki, hogy Koszovó szerbek lakta részén több faluban nem ismerik el az áprilisban ott tartott időközi önkormányzati választások eredményét.

A tüntetések elfajultak, és egy idő után a tiltakozó szerbek rátámadtak a rendfenntartó feladatot ellátó KFOR-katonákra, köztük magyarokra is. Több mint 20 magyar katona sérült meg 7 magyar katona sérült meg súlyosan a koszovói zavargásokban May 29. 20:40 , közülük heten súlyosan, miután Zvecanban megkísérelték feloszlatni a tüntető tömeget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek