Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videón mutatták be, milyen döbbenetesen gyorsan terjed a koronavírus

Lemodellezték, hogyan tud megfertőzni egy teljes éttermet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Látványos videó készült egy japán étteremben. A képsorokon jól látható, miként terjed egyetlen fertőzött emberről a többiekre a COVID-19. Mint ismert, a világ számos országában lazítanak a koronavírus-járvány miatti szabályozásokon, aminek része az is, hogy az emberek szabadabban járhatnak például étterembe is. Japánban nemrég egy olyan felvétel készült, amelyben egy első szempillantásra észrevehetetlen, de később a sötétségben ragyogóan észlelhető fehér jelek tűnnek fel: a COVID-19 terjedését modellezik. Az étterembe betérő fertőzött vendég kezén, ujjain fehér jel mutatja a vírust. A hordozó személy kezéről az önkiszolgáló étteremben percek alatt szétterjedt a vírus a többi vendég kezére, fémtálcájára, majd hajára és ruházatára is. Japánban – jelenti a CNN – igencsak jelentős teret, figyelmet kapott ez az összeállítás, érdemes tanulmányozni. ( propeller.hu )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Helyek

Hirdetés