Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszavonul Csillag Tünde, a Sportiskola gálát rendez a tiszteletére

Az egyik legeredményesebb szombathelyi tornász húsz év után tér át az edzői pályára.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon jól éreztem magam és jól is érzem magam ebben a szakosztályban. A második családom

- mondta el meghatódva Csillag Tünde a Sportiskola mai sajtótájékoztatóján. A többszörös magyar bajnok tornásznő ugyanis húsz év után befejezi a pályafutását, ennek tiszteletére kapta a torna szakosztály gálája a Csillagok-ok között címet.

Nagyon örülök ennek a gálának, és annak, hogy ezt a nevet adták neki. Ez azt tükrözi, hogy mennyire jó a kapcsolatunk egymással, számomra ez nagyon megtisztelő.Ez alatt a húsz év alatt meg tanultam tisztelni. Tisztelem ezeket az embereket, tisztelem azt, amit tesznek, tisztelem őket azért, amin végig vittek az elmúlt húsz évben.

„Csillag-ok” sajtótájékoztató
A visszavonuló tornász meghatódva nyilatkozott - kattintson a galériáért!
Vágvölgyi Bálint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A gála nem csak a sportolót, hanem magát a szombathelyi tornaszakágat is ünnepli, hiszen idén 25 éves a szombathelyi torna. Vizer Erzsébet, a szakosztály egyik edzője elmondta, hogy a gála több részre lesz tagolva, nagyon látványos lesz, de túl sokat nem szeretne elárulni róla. Azonban Csillag Tünde is még utoljára készül valamivel - ami olyan titkos, hogy még ők maguk sem látták.

A gála február 25-én, szombaton 18 órakor kezdődik. A belépés ingyenes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés