Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Weöres Sándor Színházban a vírus ellenére is megtartják az előadásokat

A társulat tagjai és a színház minden munkatársa felelősen cselekszik, és megtesz mindent, hogy a fertőző betegségeket elkerülje.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Weöres Sándor Színház az alábbiakat tette közzé Facebook-oldalán:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

„A Weöres Sándor Színház tájékoztatja kedves nézőit, hogy az előadások zavartalanul folynak, a tavaszi bérlet következő bemutatóinak próbái a terveknek megfelelően elkezdődtek. Figyelemmel kísérjük a koronavírus járvánnyal kapcsolatos híreket, és számos megelőző intézkedést vezettünk be, amelyek összhangban vannak Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztálya eddig hozott és kiadott javaslataival és rendelkezéseivel. Az előcsarnokban lehetőséget biztosítunk kézfertőtlenítő szer használatára, a színház teljes területén (színpadi - és közönségforgalmi tereken) fokozott a fertőtlenítés. A társulat tagjai és színházunk minden munkatársa felelősen cselekszik, és megtesz mindent, hogy a fertőző betegségeket elkerülje. Kérjük, a megelőzésben és az óvintézkedések betartásában legyenek partnereink!”

Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés