White party és karneváli after (fotóhegyek!)

Városszéli diszkóban jártunk, sok embert találtunk, nem akartak elmenni, le lettek fotózva. Két galériát nyújtunk át olvasóinknak, hátha felfedezik magukat, gyereküket, barátnőjüket. Mustrára fel!

Ha a világ egyik legrosszabb szóviccével szeretnénk élni, akkor azt mondhatjuk: nem vagyunk biztosak benne, hogy vájtfülűekhez szólt, mindenesetre white party-n jártunk egy kedvelt szórakozóhelyen a város szélén. A bemenetel szigorúan fehér ruhadarabokra volt korlátozva, de ezt a kikötést minden bulizó fiatal maradéktalanul teljesítette. Első képgalériánk fotói itt készültek.

Pár nappal később ugyanitt testvérmédiánk, a Nyugat Rádió buliztatott a Savaria Karnevál ideje alatt. Így mulatott az ifjú Savaria augusztus utolsó napjaiban!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria