Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 444-nél folytatja Winkler Róbert

Reménytelennek érezte az egész helyzetet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 26-án jár le Winkler Róbertnek, a Totalcar egykori vezető szerkesztőjének felmondási ideje, Otthagyja a Totalcart Winkler Róbert 2020. October 26. 22:20 ezután a 444.hu-nál folytatja újságírói pozícióban - írja a kreativ.hu.

Winkler Róbert a lapnál töltött húsz évről így mesél:

Az első tíz volt a küzdelmes, de jó, utána meg voltak jók meg kevésbé jó részek. Szar érzés, de hát meg kell lépni az ilyet is.

A lapnak adott interjúban azt is elmondja, hogy már tíz éve fontolgatja, hogy otthagyja a Totalcart. Végül azért hozta meg a döntést, mert reménytelennek látta „Így legalább a másik oldalnak is rossz lett” - Winkler Róbert az Index-ügyről 2020. August 07. 17:27 az egész helyzetet.

Ritkán mondták ki, hogy nem kéne ezt vagy azt írni erről és arról az autóról, és egyre jobban kikristályosodott a probléma, hogy velem nem lehet tárgyalni. Emiatt a vállalat nyomást kapott a szponzoroktól, a vállalat ezt rányomta az ügyvezetőre, ő meg rám. (…) Szóval a Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index.

Winkler Róbertet arról is kérdezték, hogy folytatja-e önálló YouTuber tevékenységét, amire ő azt válaszolta, hogy természetesen folytatja, ez egy életmentő dolog.

Nagy probléma az írott sajtóban, hogy a fiatalok egyre kevesebbet olvasnak, maximum posztokat meg videókat néznek.

Az újságíró videói zömében autókról és sörökről szólnak. Legújabb, november 23-ai videójában például egy megsavanyodott stoutot próbál megmenteni, s eközben előkerül felmondásának témája is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

„Így legalább a másik oldalnak is rossz lett” - Winkler Róbert az Index-ügyről

A szombathelyi kötődésekkel bíró ismert újságíró ezt a témát sem a kötelező sablonokon át nézi.

Otthagyja a Totalcart Winkler Róbert

20 év után int búcsút a szombathelyi kötődésű újságíró.

Jó-e nekünk az elektromos autó! Egy figyelemre méltó Winkler-videó

Nem tudunk és nem is akarunk igazságot tenni, de érdemes megnézni ezt is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra