Jó-e nekünk az elektromos autó! Egy figyelemre méltó Winkler-videó

Nem tudunk és nem is akarunk igazságot tenni, de érdemes megnézni ezt is.

Eddig 77 hozzászólást generált a zöld rendszámú szombathelyi autók esetleges ingyenes parkolásáról szóló írásunk Tényleg ingyen kellene parkolniuk a zöld rendszámú autóknak? 2020. October 07. 18:55 .

Ahogy ez várható volt, a téma alaposan megosztja olvasóinkat. Nemcsak a parkolás maga, hanem az elektromos autózás és a technológia jövője is.

A szavazás egyébként most úgy áll, hogy 35 százalék a tömegközlekedést és a kerékpározást szorgalmazná, és pont ugyanennyien vannak, akik az öreg autók cseréjét támogatnák pénzzel, függetlenül attól, hogy milyen motor van bennük.

Aki eddig még nem tette meg, még néhány napig leadhatja szavazatát.

Az elektromos autózás témája annyiban hasonlít a koronavírushoz, hogy minél többet foglalkozunk vele, annál bizonytalanabbak vagyunk.

Ha elolvasunk egy komolyabb támogató tanulmányt, biztosak vagyunk benne, hogy csakis az elektromos autó oldja meg a környezeti gondjainkat, de roppantul elbizonytalanodunk, ha az ellenzők szintén alaposan megindokolt érveit halljuk.

Winkler Róbert közelmúltban megjelent videója kétségkívül a második csoportba tartozik.

A Totalcar ismert újságírója – aki nem mellesleg szombathelyi kötődésekkel rendelkezik, és részt vett Videón: kukkantson rá, miről faggattuk ki Winklert! 2019. December 12. 19:21 lapunk 20 éves születésnapi partiján is - egy saját elektromos autót vezetve gondolkodik el a technika múltján és jelenén, tágabb összefüggésbe helyezve például a széndioxid-kibocsátást.

Mivel nem vagyunk szakemberek, nem tudjuk eldönteni, hogy mennyire helytállóak az érvek, de a téma iránt érdeklődőknek minden bizonnyal érdekes 22 perces időtöltés a videó megtekintése.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech