Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zacher Gábor beadta a felmondását, mert elégedetlen a kórházzal

A Honvéd kórház főorvosi posztját hagyta ott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bonyhádi Zoltán

Zacher Gábor, az ország egyik legismertebb toxikológusa. Főorvosként dolgozott a Honvéd kórházban, ahol ma felmondott. A felmondási ideje október végén jár le.- számolt be a HVG .

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A lapnak kifejtette, hogy azért döntött így, mert a kórházban uralkodó állapotok már veszélyeztették munkáját.

Vele együtt több sürgősségi orvos is beadta felmondását, továbbá számos kollégájuk tagadta a 12 órás ingyen szolgálatot 112 orvos mondott nemet az ingyenes túlórákra a Honvéd kórházban 2018. August 30. 11:21 . Emiatt a páciensek egészségügyi ellátásában valószínűleg fennakadások lesznek majd.

A misztérium szerint úgyis felmondtak volna neki

időközben a Blikkben azt írta, hogy Zacher hónapokon belül így is, úgy is távozott volna a Honvéd kórházból. megkeresték az illetékes minisztériumot, aki ezt írták: „ Dr. Zacher Gábornak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum vezetőjének a szerződése 2018 végén lejár. Arról, hogy azt nem hosszabbítják meg, már korábban döntés született ”.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés