Zárt ajtók mögötti tárgyalásra ült össze ma Csányi Sándor és Márki-Zay

Márki-Zay azt is elmondta, hogy szerinte a Fidesznek áll érdekében, hogy Gattyán György elinduljon a 2022-es választáson.

Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával találkozott ma Budapesten Márki-Zay Péter - számolt be az RTL Klub Híradó , mely szerint a megbeszélést Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója kezdeményezte.

Mint kiderült, az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje Király Júliával, a Magyar Nemzeti Bank egykori alelnökével együtt érkezett az OTP székházába, majd zárt ajtók mögött tárgyaltak a pénzügyi szektor működéséről.

Márki-Zay ugyanakkor Gattyán György választásokon való indulásáról Gattyán György milliárdos is indulna a választásokon 2021. November 24. 13:26 is nyilatkozott a televíziónak , és úgy vélekedett, hogy ssak a Fidesznek áll érdekében, hogy Gattyán György elinduljon a 2022-es választáson, hiszen egy új erő megjelenése csak megosztja az ellenzéki szavazókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet